Wonen in Emmen

In de wijk Delftlanden, locatie Hazelaarwal en Kamperfoeliewal worden 20 koopwoningen gerealiseerd van maar liefst 105 m2 BVO (waarvan 12 geheel gelijkvloers).

Alle woningen zijn Nul-Op-de-Meter (NOM) ! Geschikt voor jonge gezinnen maar ook voor (ouder wordende) mensen die traplopen, nu of in de toekomst, willen vermijden. Alle woningen staan op grote kavels en hebben plek voor 2 auto's op eigen terrein.

alle 20

verkocht

 

Wonen in Emmen

Woningen uit de fabriek. Het is de toekomst. Modulair gebouwde, grondgebonden woningen, in een ruime maand geproduceerd en vervolgens in een kleine maand geplaatst en geïnstalleerd op locatie.

Er staat dan een compleet afgewerkte eengezinswoning van in dit geval 105m². De badkamer is geïnstalleerd, de verwarming is aangesloten en het toilet hangt. Lichtknoppen, plinten, de hele mikmak komt zo uit de fabriek. En door het toepassen van de nieuwste installaties ook nog eens Nul-Op-de-Meter.

De woningen bieden een uiterst comfortabel leefklimaat door toepassing van hoogwaardige materialen. Zowel de vloer van de begane grond als de verdiepingsvloer is van beton en is voorzien van vloerverwarming. De wanden zijn hoogwaardig geïsoleerd en afgewerkt met een gipsvezelplaat. Overal is driedubbel glas toegepast en de isolatiewaarden voldoen ruimschoots aan de eisen. 

De woningen zijn voorzien van vloerverwarming en -koeling, WTW-ventilatie, zonnepanelen en een individuele warmtepomp. Ook is het mogelijk om te parkeren op eigen terrein (2 parkeerplaatsen).

In de wijk Delftlanden te Emmen komen 20 van deze woningen, 12 stuks van het gelijkvloerse type, welke uitermate geschikt is als seniorenwoning, en 8 stuks van het  2-laagse type.

 

 

Impressies

 

Een rondleiding

De 1e Energywoning

De lancering van de allereerste 2-laagse (model)woning van het energy-concept is door lokale nieuwspartijen gefilmd en getoond op internet en sociale media.

In Emmen komen identieke woningen maar geoptimaliseerd en met een andere uitstraling aan de buitenzijde.

verkoopdocumentatie

 

De beschikbare verkoopdocumentatie kunt u hier downloaden:

 

- brochure

 

- situatie

 

- bouwnummering

 

- technische omschrijving

 

- kleur en materiaalstaat

 

De locatie

lokatie.jpg
 

Snel contact

Als u interesse heeft in één van de woningen kunt u zich inschrijven via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om het verdere (koop)proces te bespreken. 

U kunt ook contact opnemen via +31 (0)6 50 64 81 05 dan heeft u ons direct aan de lijn of wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.

  • Facebook
  • YouTube

© 2019 Belle-Vue * Jan Glijnisweg 52-B * 1702 PD * Heerhugowaard * info@belle-vue.nu * privacybeleid

Belle-Vue-Mooi-Wonen-nw-17-09-2015.png
Artist impression

Zo kan uw woning er uit zien