Wonen in Emmen

Te koop:

20 koopwoningen in Delftlanden (waarvan 12 geheel gelijkvloers) van maar liefst 105 m2 (BVO) !!! 

Nul-Op-de-Meter (NOM) dus geen energierekening ! Geschikt voor jonge gezinnen maar ook voor (ouder wordende) mensen die traplopen, nu of in de toekomst, willen vermijden. Alle woningen staan op grote kavels en hebben plek voor 2 auto's op eigen terrein.

80% verkocht 

 

Impressies

 

Wonen in Emmen

Woningen uit de fabriek. Het is de toekomst. Modulair gebouwde, grondgebonden woningen, in een ruime maand geproduceerd en vervolgens in een kleine maand geplaatst en geïnstalleerd op locatie.

Er staat dan een compleet afgewerkte eengezinswoning van in dit geval 105m². De badkamer is geïnstalleerd, de verwarming is aangesloten en het toilet hangt. Lichtknoppen, plinten, de hele mikmak komt zo uit de fabriek. En door het toepassen van de nieuwste installaties ook nog eens Nul-Op-de-Meter.

De woningen bieden een uiterst comfortabel leefklimaat door toepassing van hoogwaardige materialen. Zowel de vloer van de begane grond als de verdiepingsvloer is van beton en is voorzien van vloerverwarming. De wanden zijn hoogwaardig geïsoleerd en afgewerkt met een gipsvezelplaat. Overal is driedubbel glas toegepast en de isolatiewaarden voldoen ruimschoots aan de eisen. 

De woningen zijn voorzien van vloerverwarming en -koeling, WTW-ventilatie, zonnepanelen en een individuele warmtepomp. Ook is het mogelijk om te parkeren op eigen terrein (2 parkeerplaatsen).

In de wijk Delftlanden te Emmen komen 20 van deze woningen beschikbaar. 12 stuks van het gelijkvloerse type, welke uitermate geschikt is als seniorenwoning, en 8 stuks van het

2-laagse type.

De bouw van deze woningen in de fabriek kunt u volgen via deze link.

Wanneer u in aanmerking wilt komen voor één van deze woningen kunt u zich aanmelden via de button rechtsboven of via het contactformulier. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen om het verdere (koop)proces te bespreken. 

 

Een rondleiding

De 1e Energywoning

De lancering van de 1e (model)woning van het energy-concept is door lokale nieuwspartijen gefilmd en getoond op internet en sociale media.

In Emmen komen identieke woningen maar met een andere uitstraling.

 

De locatie

lokatie.jpg
 

Schrijf je in 

Als u interesse heeft in één van deze woningen kunt u zich inschrijven via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om het verdere (koop)proces te bespreken. 

  • Facebook

© 2019 Belle-Vue * Jan Glijnisweg 52-B * 1702 PD * Heerhugowaard * info@belle-vue.nu * privacybeleid

Belle-Vue-Mooi-Wonen-nw-17-09-2015.png
Type B voorbeeld woonkamer